Секция 3. Образовательные технологии в устойчивом развитии |
|
ФІЛОСОФІЯ ПРИРОДИ В СИСТЕМІ СТАНОВЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ ОСОБИСТОСТІ |
|
ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЕТИЧНИХ ПРИНЦИПІВ У СУСПІЛЬСТВІ – НЕОБХІДНА УМОВА ПЕРЕХОДУ ДО СТАЛОГО РОЗВИТКУ |
|
ЗАСОБИ ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО СВІТОГЛЯДУ У СЕРЕДНІЙ ШКОЛІ |
|
ФОРМУВАННЯ СВІТОГЛЯДУ УЧНІВ ЗАСОБАМИ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ НА УРОКАХ ГЕОГРАФІЇ |
|
КОМПЛЕКСНОЕ РАЦИОНАЛЬНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ И ОХРАНА ВОДНЫХ ОБЪЕКТОВ СЕВЕРНЫХ ТЕРРИТОРИЙ РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ КАК ПРИОРИТЕТНОЕ НАПРАВЛЕНИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОГО ОБРАЗОВАНИЯ В ГОСУДАРСТВЕННОЙ ПОЛЯРНОЙ АКАДЕМИИ Г. САНКТ-ПЕТЕРБУРГ |
|
ПІДГОТОВКА ВЧИТЕЛІВ БІОЛОГІЇ ДО ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ СВІДОМОСТІ УЧНІВ |
|
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ЕКОЛОГІЧНОГО ВИХО-ВАННЯ (з досвіду роботи Одрадока-м’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бериславського району, Херсонської області) |
|
МАГИСТЕРСКИЙ КУРС ПО ЭКСПЕРТИЗЕ И КОНТРОЛЮ КАЧЕСТВА ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ БЕЗОПАСНОГО ПИТАНИЯ НАСЕЛЕНИЯ УКРАИНЫ |
|
ЕКОЛОГІЗАЦІЯ – ЯК ЄДИНО МОЖЛИВИЙ ШЛЯХ РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОЇ ЦИВІЛІЗАЦІЇ |
|
ЗМІСТ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ ЗІ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ “ЕКСПЕРТИЗА ТА КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ” З НАПРЯМУ “АГРОНОМІЯ» |
|